NIEUWS!

Bent u benieuwd naar de recente activiteiten op het terrein in de Dominicaans-Haïtiaanse grensstreek?

 

Neem een kijkje in het laatste jaarverslag.

Na meer dan acht jaar trouwe dienst is de Guali-jeep dringend aan vervanging toe. De steungroepleden van Guali bundelen samen de krachten om zoveel mogelijk geld op te halen voor een nieuwe jeep.

                  Guali Canta

   Dit zijn huisconcertjes voor het goede doel die ook bij jou thuis kunnen georganiseerd worden. Zuid-Amerikaanse muziek, afgewisseld met info over het project “Guali” en een korte inkijk in het project “El grupo de Patrocinio” van “Centro Verde“, beide in de armste provincie van de Dominicaanse Republiek, grens Haïti.

   Tijdens de huisconcerten brengt Els Van Kerchove Zuid-Amerikaanse luisterliederen afgewisseld en verweven met verhaaltjes en opgefrist met bekende liederen uit de Zuid-Amerikaanse folklore. (zang en gitaar). Petra of Karlien Missinne brengt het verhaal van beide projecten. Uzelf kan vrienden, buren, familie… uitnodigen bij u thuis om samen te genieten, luisteren en zelfs mee te zingen. Het geheel duurt ongeveer anderhalf uur.

   Bij interesse neem vrijblijvend contact op : kleinkunst@skynet.be .

Vergadering steungroep Guali

De laatste steungroepvergadering vond plaats op donderdag 19 november 2020 om 19u45 via Zoom.

De volgende steungroep vergadering zal doorgaan wanneer de corona-maatregelen dit toelaten. We houden je op de hoogte. 

De warmste week van 2019 was opnieuw een succes. We danken alle sympathisanten die ook dit jaar Guali een warm hart toedroegen. 

 

Indien je tijdens de warmste week van 2020 graag een activiteit organiseert voor Guali, gelieve dan contact op te nemen met info@guali.be