NIEUWS!

Interessante nieuwtjes!

Ben je benieuwd naar de huidige werking van Guali? Neem graag een kijkje in het jaarverslag ! 

De raadpleging Kindergeneeskunde van UZ Leuven — eenheid 302 — verkoopt ten voordele van Guali voor de warmste week zelfpemaakte spulletjes voor baby’s, kinderen en volwassenen op: maandag 18 november donderdag 21 november woensdag 27 november telkens tussen 12u00 en 13u30 in Iokaal E8 Peyo (via wachtzaal E) op verdieping 01 — rode pijl — Vrouw en Kind.

Op 20 november 2019 organiseert Sint Kamillus in Bierbeek een actie ten voordele van Guali. Onze dank gaat uit naar de patiënten die alles organiseren.

Op 23 november 2019 vindt de jaarlijkse Noche Solidaria plaats in Leuven, dit jaar ten voordele van Guali! De gelden zullen naar het berginternaat in Bartolo gaan. Hou de dag vrij in je agenda.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Guali bemant een standje op "De Andere Kerstmarkt in Leuven" op 14 en 15 december 2019. Maak reclame om het standje van Guali te bezoeken! Locatie : Tiensestraat, School Sancta Maria Leuven.

GROS Oud - Heverlee bevestigde in september 2019 zijn geldelijke steun aan Guali. Hartelijk dank! Binnenkort wordt Guali voorgesteld op de ECO-markt in Oud-Heverlee.

Raf & Els, Kobe & Lies en Lien & Alberto zorgden voor heel wat leven aan de infostand van Guali op de molenfeesten in Rotselaar. In de aanbieding:  de heerlijke moktails op basis van de biologisch geteelde frambozen en blauwe bessen van Alberto.
Voor diegenen die het iets straffer wilden, waren er ook vers gemaakte mochito’s en cocktails met ( natuurljk) Dominicaanse rum! De kinderen konden aan onze stand ook terecht voor een zelfgemaakt Dominicaans ijsje frio-frio!

Op 14 maart 2019 werd Guali enthousiast voorgesteld op de Mater Salvatoris school in Kapellen aan 225 leerlingen van het secundair onderwijs. Guali wordt gesteund door de vastenactie op de school. Alvast een appreciatie en dank voor alle inzet!

                  Guali Canta

   Dit zijn huisconcertjes voor het goede doel die ook bij jou thuis kunnen georganiseerd worden. Zuid-Amerikaanse muziek, afgewisseld met info over het project “Guali” en een korte inkijk in het project “El grupo de Patrocinio” van “Centro Verde“, beide in de armste provincie van de Dominicaanse Republiek, grens Haïti.

   Tijdens de huisconcerten brengt Els Van Kerchove Zuid-Amerikaanse luisterliederen afgewisseld en verweven met verhaaltjes en opgefrist met bekende liederen uit de Zuid-Amerikaanse folklore. (zang en gitaar). Petra of Karlien Missinne brengt het verhaal van beide projecten. Uzelf kan vrienden, buren, familie… uitnodigen bij u thuis om samen te genieten, luisteren en zelfs mee te zingen. Het geheel duurt ongeveer anderhalf uur.

   Bij interesse neem vrijblijvend contact op : kleinkunst@skynet.be .

Vergadering steungroep Guali

De laatste steungroepvergadering vond plaats op maandag 13 januari 2020 om 19u45 in de Molen van Rotselaar.

De volgende steungroep vergadering zal doorgaan wanneer de corona-maatregelen dit toelaten. We houden je op de hoogte. 

De warmste week van 2019 was opnieuw een succes. We danken alle sympathisanten die ook dit jaar Guali een warm hart toedroegen. 

 

Indien je tijdens de warmste week van 2020 graag een activiteit organiseert voor Guali, gelieve dan contact op te nemen met info@guali.be. 

© 2017 by Guali.

Proudly created with Wix.com

E-mail ons :

info@guali.be

Vind ons :

Molenstraat 2 bus 3, 3110 Rotselaar (België)