Skip to navigation

Vrouwengroep DISANKA nodigt uit voor ‘FAIRmade’

Vrouwengroep DISANKA nodigt je uit op haar project:  Fairmade

‘Gezonde mensen in gezonde huizen’. Anne, Jos en Lut, gemotiveerd door de werkkracht,  de energie, en het enthousiasme van Lien en Alberto en heel hun team in de Dominicaanse Republiek,  mochten dit mooie, sterke en levengevende Guali-project deels mee vorm geven.

Disanka  is een bijzonder woord in een Congelese taal en het betekent ‘vreugde om iets te kunnen betekenen, iets te mogen doen voor een ander’. Dat werd de naam van de groep die Anne in 2011 bijeenbracht. Elf creatieve vrouwen van verschillende leeftijden vonden elkaar in Disanka. In deze mooie verbintenis met elkaar gingen ze er met volle enthousiasme tegenaan voor jonge vrouwen in Afrika. Met FAIRmade schiet de vrouwengroep Disanka opnieuw in actie, dit keer ten voordele van Guali.

Je kunt de creaties die de vrouwen van Disanka maakten voor FAIRmade niet alleen bewonderen, maar ook kopen, op 19 november tussen 10 uur en 17 uur, in de bib Tweebronnen in Leuven. De opbrengst gaat naar Guali, naar gezonde huizen voor de mensen in de Dominicaanse Republiek.

Je bent van harte welkom.

Fairmade

Back to top